Isopearls

Gratis diagnose voor spouwmuurisolatie

Voor we een offerte maken, doen we een gratis diagnose van uw spouwmuur. Met een endoscoop meten we de breedte van de spouw en onderzoeken die op openingen en obstakels.

U krijgt na deze diagnose vrijblijvend advies over haalbaarheid, mogelijkheden en kosten van spouwmuurisolatie met het λ ↓ Lambda reduction system.

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op om een afspraak voor de diagnose te maken. U kunt ons ook bellen: +32(0)11 51 57 88.

Velden met een sterretje ( * ) zijn verplicht in te vullen.

Volgende persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

Voornaam, naam, e-mail, telefoon
Deze gegevens vragen wij uit noodzaak voor het correct vastleggen van uw order/offerte aanvraag en om u hieromtrent te contacteren  wanneer nodig. U zal per e-mail  een bevestiging en herinnering(en) voor uw order/afspraak ontvangen.
Indien u ons hiervoor daarnaast uw expliciete toestemming geeft d.m.v. een inschrijving op de nieuwsbrief zal uw e-mailadres ook gebruikt worden om u via e-mail op de hoogte te houden van onze acties. U kan zich echter op eender welk moment opnieuw uitschrijven.

Uw persoonsgegevens worden nooit verkocht of doorgegeven aan derden met commerciële bedoelingen.

Wij maken gebruik van het systeem van www.resengo.comals hoofdsysteem voor het beheer .
Resengo zal uw persoonsgegevens op geen enkele manier gebruiken voor commerciële of andere doeleinden zonder uw duidelijke toestemming dewelke u enkel kan geven op het Resengo-platform zelf

Geef een reactie