Isopearls

Zitzakvulling met ‘EPS parels zitzak’ van IsoPearls: nieuwe perfect ronde EPS-parels als navulling zitzak of voor bijvullen zitzak

In de loop van de tijd en het gebruik van uw zitzak neemt het volume van uw zitzakvulling af. Met een EPS-parels als navulling voor uw zitzak of door het bijvullen van uw zitzakvulling, is het zitcomfort van uw zitzak weer als nieuw.

‘EPS parels zitzak’ is een zitzakvulling voor meer comfort en langere levensduur

U kunt uw zitzak opnieuw vullen of uw zitzak bijvullen met nieuwe perfect ronde grijze ‘EPS-parels zitzak’ van gelijke grootte. Een zitzakvulling met EPS-parels geeft uw zitzak meer comfort en een langere levensduur. Omdat een zitzakvulling met EPS parels steviger is, zakt uw zitzak minder snel in en klinkt de zitzakvulling ook minder snel in.

IsoPearls is fabrikant is specialist in het expanderen van EPS-parels voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie en andere EPS-toepassingen, zoals vulling voor zitzakken.

 

Zitzakvulling berekenen: hoeveel liter ‘EPS-parels zitzak’ heeft u nodig voor navulling van uw zitzak

Zitvakvulling met EPS-parels wordt berekend in liters.

Om te berekenen hoeveel ‘EPS parels zitzak’ u voor uw zitzak nodig heeft, dient u de inhoud te berekenen: lengte x breedte x hoogte.

Bereken de inhoud in kubieke decimeters (10cm x 10cm x 10cm). Elke kubieke decimeter = 1 liter zitzakvulling.

 

Voorbeeld zitzakvulling berekenen

Als uw zitzak lengte 180cm x breedte 140cm x hoogte 20cm is, dan is dat 18dm x 14dm x 2,5dm = 18 x 14 x 2,5 = 630 liter.

Met 630 liter is uw zitzak volledig gevuld met EPS-parels en dat is niet de bedoeling. Om uw zitzak soepel te houden en te kunnen vormen, vult u hem best voor 70% met zitzakvulling.

In bovenstaande voorbeeld heeft u dus 0,7 x 630 liter = 441 liter EPS parels als zitzakvulling nodig.

EPS-parels zitzak kopen

Geef een reactie